Bosna i Hercegovina

Vaša karijera

Želite raditi u kreativnom okruženju koje će njegovati vaš profesionalni razvoj? Teva vam nudi priliku da ostavite trag u životima ljudi i dodate vrijednost svojoj karijeri.

Jeste li se ikad zapitali kako bi bilo raditi u PLIVI?

Snaga kompanije leži u bogatstvu različitosti, iznimnoj stručnosti zaposlenika i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. PLIVIN je uspjeh njihova zasluga, već generacijama. Svojim zaposlenicima PLIVA omogućuje kreativnost, profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad. PLIVINI zaposlenici rade u dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju, uz motivirajuće uvjete rada i poticajan sustav zarada.

Naš moto je cjeloživotno obrazovanje te edukaciju naših zaposlenika nastavljamo i nakon završenog formalnog obrazovanja jer držimo da su znanja i vještine najveće bogatstvo i zaposlenika i kompanije. PLIVA podržava učenje i razvoj na radnom mjestu i izvan njega, putem savjetovanja i mentorstva, multidisciplinarnih radnih skupina, seminara, kongresa, poslijediplomskih studija i specijalizacija, te jezičnih i kompjutorskih tečajeva. Ujedno preko vlastitog edukacijskog centra nudimo programe koji su posebno prilagođeni našim potrebama te pridonose poticanju razmjene znanja i komunikacije unutar kompanije.

U PLIVI ljude cijenimo po njihovim postignućima i ukupnom potencijalu. Profesionalnost, predanost, proaktivnost te motiviranost za vlastiti razvoj su odlike svih naših zaposlenika koji daju najveći doprinos našem uspjehu. Osim toga, za rad u PLIVI ključna je upravo riječ 'tim'. Naši su timovi u pravilu multidisciplinarni i u njima zaposlenici raznih struka zajedno pridonose poslovnim ciljevima i rezultatima, pri čemu imaju priliku dodatno se razvijati i proširivati svoju stručnost i kompetencije. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj suradnji među kolegama postižu se izvrsnost i odlični poslovni rezultati.

Prijava na natječaj

Sve otvorene natječaje u PLIVI i Tevi možete potražiti na Tevinoj globalnoj stranici posvećenoj karijerama.

Prijava na sve natječaje za radna mjesta u PLIVI moguća je isključivo na Tevinoj globalnoj stranici posvećenoj karijerama, odabirom natječaja za koji ste zainteresirani te popunjavanjem online prijave. Pozicije u PLIVI možete pronaći potragom prema lokaciji.

Prijava otvorenom molbom

Ukoliko niste pronašli otvorenu poziciju koja odgovara Vašim interesima, Vašu otvorenu molbu i podatke možete ostaviti u našoj bazi kandidata prijavom u Tevinu bazu talenata.