Tevine prilagodbe pristupačnosti

Teva ulaže iznimne napore i sredstva kako bi svim korisnicima pružila jednaku, pristupačnu i profesionalnu uslugu. U skladu s navedenim, ulažu se znatni napori i sredstva u potrebne prilagodbe pristupačnosti koje će omogućiti osobi s invaliditetom da samostalno prima jednake usluge koje se pružaju i svim ostalim klijentima.

Pristupačnost zgrada:

Uredi naše kompanije nisu otvoreni za javnost. Moguće je kontaktirati nas putem naših digitalnih kanala.

Dostupnost internetske stranice:

Pristupačna internetska stranica je ona koja osobama s invaliditetom i starijim osobama omogućuje pregledavanje s istom razinom učinkovitosti i uživanja kao i ostalim korisnicima. Prema studiji iz 2003. godine koju je proveo Microsoft, 20 do 25 posto stanovništva ima poteškoća s korištenjem interneta i može imati koristi od pristupačnijeg internetskog sadržaja.

Teva vjeruje u jednake mogućnosti i unapređuje ih za osobe s različitim invaliditetima i osobe koje koriste pomoćnu tehnologiju za korištenje računala.

Informacije o dostupnosti stranice:

Prilagodbe pristupačnosti napravljene su prema preporukama Smjernica za pristupačnost web sadržaja (WCAG) 2.1 za pristupačnost mrežnog sadržaja na razini AA i Međunarodnog dokumenta 0.

Online testiranje provedeno je za najvišu kompatibilnost preglednika Chrome.

Stranica pruža semantičku strukturu za pomoćne tehnologije i podršku za prilagodljivu tipkovnicu pomoću tipki sa strelicama, Enter i Esc za izlaz iz izbornika i prozora.

Stranica se povremeno optimizira za prikaz u uobičajenim preglednicima i korištenje mobilnog telefona.

Za najbolje iskustvo pregledavanja sa softverom za čitanje zaslona, ​​preporučujemo korištenje najnovijeg NVDA softvera.

Dokumenti ili videozapisi učitani na stranicu prije listopada 2017. godine možda neće biti u potpunosti dostupni. Ako naiđete na takav dokument ili video, možete se obratiti koordinatoru pristupačnosti i mi ćemo se pobrinuti da informacije budu dostupne.

Pristupačan format - Društvo svojim klijentima pruža mogućnost dobivanja informacija u pristupačnim formatima. Dostupnost informacija je besplatna i namijenjena je osobama s invaliditetom. Pitanja i informacije o pristupačnosti mogu se uputiti koordinatoru pristupačnosti Društva čiji se podaci nalaze u nastavku ove izjave o pristupačnosti.

Savjetovanje o pristupačnosti pružaju A2Z Accessibility i Internet Marketing

Zahtjevi za pristupačnost i prijedlozi za poboljšanja pristupačnosti

Treba napomenuti da nastavljamo s naporima kako bismo poboljšali dostupnost Društva kao dio naše obveze da cjelokupnoj populaciji, uključujući osobe s invaliditetom, omogućimo najpristupačnije usluge.

Ako naiđete na bilo kakav problem pristupačnosti ili kvar, molimo vas da nas obavijestite, a mi ćemo se potruditi pronaći odgovarajuće rješenje za vas i otkloniti kvar što je prije moguće.

Kontaktirajte koordinatora za pristupačnost u Tevi:

Email: Rina.Gargi-Heinsdorf@teva.co.il

Objava izjave o pristupačnosti:

Ova izjava o pristupačnosti ažurirana je 1. rujna 2020. godine