Karijera i posao

Jeste li se ikad zapitali kako bi bilo raditi u PLIVI?

Snaga kompanije leži u bogatstvu različitosti, iznimnoj stručnosti zaposlenika i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. PLIVIN je uspjeh njihova zasluga, već generacijama. Svojim zaposlenicima PLIVA omogućuje kreativnost, profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad. PLIVINI zaposlenici rade u dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju, uz motivirajuće uvjete rada i poticajan sustav zarada.

Naš moto je cjeloživotno obrazovanje te edukaciju naših zaposlenika nastavljamo i nakon završenog formalnog obrazovanja jer držimo da su znanja i vještine najveće bogatstvo i zaposlenika i kompanije. PLIVA podržava učenje i razvoj na radnom mjestu i izvan njega, putem savjetovanja i mentorstva, multidisciplinarnih radnih skupina, seminara, kongresa, poslijediplomskih studija i specijalizacija, te jezičnih i kompjutorskih tečajeva. Ujedno preko vlastitog edukacijskog centra nudimo programe koji su posebno prilagođeni našim potrebama te pridonose poticanju razmjene znanja i komunikacije unutar kompanije.

U PLIVI ljude cijenimo po njihovim postignućima i ukupnom potencijalu. Profesionalnost, predanost, proaktivnost te motiviranost za vlastiti razvoj su odlike svih naših zaposlenika koji daju najveći doprinos našem uspjehu. Osim toga, za rad u PLIVI ključna je upravo riječ 'tim'. Naši su timovi u pravilu multidisciplinarni i u njima zaposlenici raznih struka zajedno pridonose poslovnim ciljevima i rezultatima, pri čemu imaju priliku dodatno se razvijati i proširivati svoju stručnost i kompetencije. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj suradnji među kolegama postižu se izvrsnost i odlični poslovni rezultati.

Prijava na natječaj

Sve otvorene natječaje u PLIVI i Tevi možete potražiti na Tevinoj globalnoj stranici posvećenoj karijerama.

Prijava na sve natječaje za radna mjesta u PLIVI moguća je isključivo na Tevinoj globalnoj stranici posvećenoj karijerama, odabirom natječaja za koji ste zainteresirani te popunjavanjem online prijave.

Prijava otvorenom molbom

Ukoliko niste pronašli otvorenu poziciju koja odgovara Vašim interesima, Vašu otvorenu molbu i podatke možete ostaviti u našoj bazi kandidata prijavom u Tevinu bazu talenata.

Podijeli ovaj sadržaj: